Rüyada kedi kaçmak

Rüyada kedi kaçmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yavru kediden kaçmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına inanılır.

Rüyada kedilerden kaçmak üzüleceğine, ağlayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediden kaçmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kaçmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kediden kaçmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan evden kaçmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada sürekli birinden kaçmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments