Rüyada yavru kediden kaçmak

Rüyada yavru kediden kaçmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, pişmanlığa, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların sürekli artacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kediden kaçmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada yavru kediden kaçmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada ayı yavrusundan kaçmak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusundan kaçmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada kediden kaçmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kedilerden kaçmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada kedi kaçmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah kediden kaçmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulur.

Rüyada kedi ve yavrusu görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments