Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, herkesin önünde olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada bıçaklı birinden kaçmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçaklı adamdan kaçmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulur.

Rüyada bıçaktan kaçmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide bıçak görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinde bıçak görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette bıçak görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments