Rüyada kediler tarafından kovalanmak

Rüyada kediler tarafından kovalanmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, renk ve eğlence geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, makbul olan şeylere, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak gelirinin artacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, özgüveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada fare tarafından kovalandığını görmek zor günler geçireceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulur.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Rüyada inek tarafından kovalandığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments