Rüyada gergedan tarafından kovalanmak

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler harcamalarınızı düzenlemenize yardım edebilir.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gergedan öldürmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gergedan görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru gergedan görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gergedandan kaçmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada gergedan kesmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gergedan görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına tabir olunur.

Rüyada gergedana binmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments