Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak biraz olsun hafifleyeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak kimseyle konuşmayacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalettir.

Rüyada siyah at tarafından kovalanmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah köpek tarafından kovalanmak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına inanılır.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments