Rüyada kedi tarafından kovalanmak

Rüyada kedi tarafından kovalanmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak ağır günler geçireceğine, varını yoğunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, önemli atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek başarılarının azalacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık tarafından kovalanmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Rüyada domuz tarafından kovalanmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingene tarafından kovalanmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments