Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bol muhabbette kalacağına tabir olunur.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada goril tarafından kovalanmak iş hayatında başarılı olmaya, kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada kaz tarafından kovalanmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments