Rüyada kedinin kediyi yediğini görmek

Rüyada kedinin kediyi yediğini görmek hayattan yana keyif bulacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulur.

Rüyada kedinin kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek art niyetli kişilere uyacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye et yedirmek layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye peynir yedirmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kediye balık yedirmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hırsızlık yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, fikirlerinin can bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments