Rüyada kedi köpek kesmek

Rüyada kedi köpek kesmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Rüyada kedi köpek kesmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kesmek hayırlı adımlar atılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi kesmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi başı kesmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kedi tırnağı kesmek sıhhat kazanacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek düşmanların çok üzüleceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments