Rüyada kedi başı kesmek

Rüyada kedi başı kesmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kedi başı kesmek gördüyseniz:

  • Sizi mutlu kılacak veya ihtiyaçlarınızı karşılamaya hizmet edecek şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada kedi başı kesmek bir hastalıktan kurtulunacağına, büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada soğanın başını kesmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan başı kesmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada insanın başını kesmek başının ağrıyacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada baş parmağını kesmek kiracı olmaktan kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın başını kesmek malının ve parasının ziyan olacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalet eder.

Rüyada bebek başı kesmek yüzünün gülmeye başlayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret eder.

Rüyada adamın başını kesmek günü birlik tatillere çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments