Rüyada kedinin tüylerini kesmek

Rüyada kedinin tüylerini kesmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, daha zengin hale geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada koyun tüylerini kesmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada tüy kesmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada tüylerini kesmek güzel günlerin geleceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kasık tüylerini kesmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tüyleri kesmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments