Rüyada kedinin tüyünü kesmek

Rüyada kedinin tüyünü kesmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, hastalıkların kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, iyileşme göstereceğine delalet eder.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, rütbenin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kasık tüylerini kesmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada koyun tüylerini kesmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüylerini kesmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek tüyü kesmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, canının kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada tüyleri kesmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments