Rüyada gözüne kirpik kaçmak

Rüyada gözüne kirpik kaçmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak kısmetinin her zaman açık olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada göz ve kirpik görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek kendi işine kavuşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet eder.

Rüyada kaş ve kirpik görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments