Rüyada kedinin fare yemesini görmek

Rüyada kedinin fare yemesini görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, markasını duyuracağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada kedinin fare yemesini gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare yemi görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek tövbe etmeye, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına işarettir.

Rüyada kedilere yem vermek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada kediye yem vermek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kedi köpek görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek istediği projeleri yapamayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments