Rüyada kedinin başını ezmek

Rüyada kedinin başını ezmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin başını ezmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada kedinin başını ezmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yılan başını ezmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada birinin başını ezmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada baş ezmek düzeninin yeniden sağlanacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulur.

Rüyada farenin başını ezmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başını ezmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan başı ezmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments