Rüyada fil dövmesi görmek

Rüyada fil dövmesi görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil dövmesi gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık olumlu değişikliklere uğrayabilir.

Rüyada fil dövmesi görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmış birini görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işarettir.

Rüyada kola dövme yaptırmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalettir.

Rüyada dövme yaptıran birini görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada silinmiş dövme görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada gül dövmesi yaptırmak başarısının çoğalacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments