Rüyada keçi beslediğini görmek

Rüyada keçi beslediğini görmek o kapıyı kapatacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Rüyada keçi beslediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada keçi beslediğini görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada keçi beslemek işlerine yeni işler katacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu beslemek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde köpek beslemek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada evde güvercin beslemek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulur.

Rüyada horoz beslemek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yunus balığı beslemek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayıyı beslemek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments