Rüyada keçi beslemek

Rüyada keçi beslemek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, tövbe etmeye, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi beslemek gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada keçi beslediğini görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada keçi yavrusu beslemek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada keçi beslemek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanı beslemek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kurt beslemek hastalığını yenmeyi başaracağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı beslemek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yengeç beslemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına işarettir.

Rüyada beyaz köpek beslemek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments