Rüyada kayalıklardan inmek

Rüyada kayalıklardan inmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan inmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kayalardan inmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada kayalıktan inmek eşler arasına kara kedi gireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayadan inmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazancın artmasına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklardan inmek iş yerinde çok zarar edileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek rakiplerini arkasında bırakacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaya taş görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments