Rüyada kayalardan inmek

Rüyada kayalardan inmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalardan inmek gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada kayalardan inmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada kayalıklardan inmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıktan inmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kayadan inmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kaya kaldırmak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işarettir.

Rüyada altın kaya görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments