Rüyada kayadan inmek

Rüyada kayadan inmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, başarılarını ispat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayadan inmek gördüyseniz:

  • Eleştirilmek veya şikayet dinlemek istemiyorsanız, daha fazla araştırmacı olmalısınız.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kayalıktan inmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, düşünmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalıklardan inmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalardan inmek kimseye minnet etmeyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kayadan inmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek kafasındaki sorunları çözeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada kayada yürümek dertlerinin günden güne artacağına, içinin de rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaya yuvarlamak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments