Rüyada kayalıktan inmek

Rüyada kayalıktan inmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kara kara düşünür olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kayalıktan inmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet eder.

Rüyada kayalıklardan inmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet eder.

Rüyada kayadan inmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına inanılır.

Rüyada kayalıktan inmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayalardan inmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada kayaya tutunmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kayalık taş görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments