Rüyada kayalardan düşmek

Rüyada kayalardan düşmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kişinin esenlik bulacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayalardan düşmek gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kayalıklardan düşmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek hayatındaki rahatlığın artacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kayalardan düşmek çok güzel işlere gireceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kayadan düşmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına inanılır.

Rüyada kayalıktan düşmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek hızlanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalara tırmandığını görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işaret eder.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, kazancının düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments