Rüyada kaya üstünde yürümek

Rüyada kaya üstünde yürümek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kaya üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Rüyada kaya üstünde yürümek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kaya üstünde oturmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kaya üstünde ev görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada kayada yürümek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kimseye borçlanmayacağına delalet eder.

Rüyada kayalıklarda yürümek rahatın yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalarda yürümek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek işin düzeltileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments