Rüyada kayalarda yürümek

Rüyada kayalarda yürümek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalarda yürümek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalarda yürümek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine tabir olunur.

Rüyada kayalıkta yürümek umutsuz olacağına, üzüleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada kayalıklarda yürümek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada kaya üstünde yürümek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayada yürümek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine inanılır.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına rivayet eder.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek iyi habere, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments