Rüyada kayaların üzerinde yürümek

Rüyada kayaların üzerinde yürümek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda yürümek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıkta yürümek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek yeni denemelerde bulunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaya üstünde yürümek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalettir.

Rüyada kayalarda yürümek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayada yürümek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bekir KARADAL

Rüyamda denizin kenarında kayalıklarda tatlı bi şu akarsuyun olduğunu görüyorum denize dökülmemesi için kayalıklardan şu yolu yapıyoruz kayınço m suyu denize akıtıyo bende ona suyu bura akıtsaydınız diyorum suyun da soğuk mu diye soruyorum , şu çok yüksekten denize akıyo