Rüyada kaya üstünde ev görmek

Rüyada kaya üstünde ev görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, korkularının sona ereceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kaya üstünde ev gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada kaya üstünde ev görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kaya üstünde yürümek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada kaya üstünde oturmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaya üzerinde ev görmek küslerin ve dargınların barışacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada kayadan ev görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaya ev görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Rüyada tepenin üstünde ev görmek dişe diş savaşacağına, saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağacın üstünde ev görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments