Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camı silmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada camları silmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada cam masa silmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işarettir.

Rüyada gözlük camı silmek imkânlarının da genişleyeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işarettir.

Rüyada araba camı silmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüs camı silmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada pencere camını silmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments