Rüyada gözlük camı silmek

Rüyada gözlük camı silmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, hayırlı işlere girileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işarettir.

Rüyada gözlük camı silmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklara ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada gözlük camı silmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük silmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada gözlük camı kırmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına tabir olunur.

Rüyada camı kırık gözlük görmek refahının ve varlığının artacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek gelirinin de artmayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek camlı gözlük görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments