Rüyada camları silmek

Rüyada camları silmek yeni bir başlangıç yapmaya, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, işlerinin tutacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada camları silmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada tozlu cam silmek malvarlığının çok daha artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada cam silmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cam sildirmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının camını silmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalettir.

Rüyada birinin cam sildiğini görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkasının cam sildiğini görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, islami olarak günahlarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments