Rüyada katır görmek

Rüyada katır görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada katır gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Rüyada eşek ve katır görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada katıra binmek büyük mutluluk duyulacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katır kovalamak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada katıra bindiğini görmek işlerin aksayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada katır sürüsü görmek allah’ın sevgili kullarından olduğuna, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına delalet eder.

Rüyada at ve katır görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada katır tırnağı görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada katır görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments