Rüyada katırdan düşmek

Rüyada katırdan düşmek düzenin bozulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katırdan düşmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor.

Rüyada katırdan düşmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada at ve katır görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kendisini işine veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada katıra binmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katır görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katır sürüsü görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada at eşek katır görmek en yüksek makamlara oturacağına, büyük savaşların yaşanacağına delalettir.

Rüyada katır binmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına alamet eder.

Rüyada yüklü katır görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments