Rüyada katıra bindiğini görmek

Rüyada katıra bindiğini görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, doktordan doktora koşturacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada katıra bindiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada katıra bindiğini görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada katır kovalamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işarettir.

Rüyada at eşek katır görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada katırın ısırdığını görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada eşek ve katır görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada katır eti görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada siyah katır görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, muradın yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada katır tırnağı görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments