Rüyada kat kat çorap giymek

Rüyada kat kat çorap giymek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada kat kat çorap giymek gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada kat kat çorap giymek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Rüyada iki kat çorap giymek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada katlanmış çorap görmek makam sahibi olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kat kat çorap çıkarmak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada kat kat elbise giymek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada kat kat kazak giymek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kat kat kıyafet giymek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor çorap giymek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments