Rüyada katlanmış çorap görmek

Rüyada katlanmış çorap görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada katlanmış çorap gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Rüyada kat kat çorap giymek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına inanılır.

Rüyada kat kat çorap çıkarmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Rüyada katlanmış çorap görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kat çorap giymek onun istediği yoldan gideceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadin kadin öpmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada en üst kata taşınmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada iki katlı otobüse binmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada ikinci kattan atlamak yenileneceğine ve can bulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments