Rüyada mor çorap giymek

Rüyada mor çorap giymek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, başarılarının katlanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mor çorap giymek gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Rüyada mor çorap giymek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada mor çorap görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada kaçmış çorap giymek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, hayatının başarılarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye çorap giydirmek aklına giren şeytana uyacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kat kat çorap giymek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada siyah ince çorap giymek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek işlerde aksilikler yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çorabını giymek haksızlıklara da karşı geleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments