Rüyada iki kat çorap giymek

Rüyada iki kat çorap giymek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada iki kat çorap giymek gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Rüyada kat kat çorap giymek kötü sözler duyulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada iki kat çorap giymek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada katlanmış çorap görmek aydınlanacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalet eder.

Rüyada kat kat çorap çıkarmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kat kat elbise giymek rahatının yerine geleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kat kat kıyafet giymek yeni çalışmalar yapılacağına, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada kat kat kazak giymek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi çorap giymek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments