Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız umut vaat ediyor.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, başarısının artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının gömleğini giymek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalet eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments