Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, rakiplerin başarı kazanacağına, barış için adım atacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, istediği başarıya kavuşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet eder.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet eder.

Rüyada siyah pantolon giydiğini görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz pantolon giymek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments