Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek ümitsizliğe, tüm keyfinin kaçacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, amacına nail olacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yönetici makamına oturacağına yorulur.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek alim insanlardan sayılacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, memur ise terfi edeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntülü haberler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments