Rüyada arkadaşının gömleğini giymek

Rüyada arkadaşının gömleğini giymek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, bolluğun sürekli olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının gömleğini giymek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada sarı renk gömlek giymek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalettir.

Rüyada başkasının gömleğini giymek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada mavi gömlek giydirmek kazancının eksileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments