Rüyada kartona yazı yazmak

Rüyada kartona yazı yazmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, geleceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kartona yazı yazmak gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Rüyada kartona yazı yazmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir karton sigara görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada boş karton kutu görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karton toplamak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulur.

Rüyada kartonla sigara almak kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, borçlanılacağına işaret eder.

Rüyada karton kutular görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karton koli görmek iyilik görüleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada karton görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments