Rüyada bir karton sigara görmek

Rüyada bir karton sigara görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, hükmünün geçmeyeceğine, rahata kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bir karton sigara gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada kartonla sigara görmek makamının artacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartonla sigara almak maddi kaynakların zarar göreceğine, mutlu bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada bir karton sigara görmek eşyaların yenileneceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karton sigara görmek çok büyük destek vereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karton poşet görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada karton çanta görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karton almak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada kartondan ev yapmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments