Rüyada boş karton kutu görmek

Rüyada boş karton kutu görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş karton kutu gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Rüyada boş karton kutu görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada karton kutular görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karton görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartonla sigara almak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada fon kartonu görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karton toplamak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada karton poşet görmek büyük bir makama geleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Rüyada bir karton sigara görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments