Rüyada kartonla sigara almak

Rüyada kartonla sigara almak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartonla sigara almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada bir karton sigara görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karton sigara görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kartonla sigara görmek allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kartonla sigara almak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karton çanta görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karton görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi karton görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Rüyada boş karton kutu görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments