Rüyada karton kutular görmek

Rüyada karton kutular görmek bazı adımlar atacağına, sıkıntısından kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada karton kutular gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada karton kutular görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Rüyada boş karton kutu görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada beyaz karton görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada karton toplamak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulur.

Rüyada renkli karton görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada karton koli görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir karton sigara görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kartonla sigara görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments