Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kartalın koluna konduğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulur.

Rüyada kuşun koluna konduğunu görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yanlış işlere girileceğine işarettir.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada buse kondurmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments