Rüyada kartal sürüsü görmek

Rüyada kartal sürüsü görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada kartal sürüsü gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada kartal sürüsü görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada çok kartal görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kartal yuvası görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kartal yakalamak işsizin iş bulacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada havada kartal görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz kartal görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç başlı kartal görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hatalı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kartal pisliği görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments