Rüyada kartal kuşu görmek

Rüyada kartal kuşu görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, umutlarının da tükeneceğine, zafer elde edileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına delalettir.

Rüyada kartal kuşu gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kartal kuşu görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kartal görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada büyük bir kartal görmek daha zengin hale geleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartalın ısırdığını görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına rivayet eder.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartal kesmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada kartalın uçtuğunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartal ve güvercin görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments